Categories: Neįtikėtina

Per gimdymą mirus žmonai našlys po lova rado dėžę: pamatęs, kas joje – apsiverkė

Gydytojas po savo lova rado dėžę su širdį virpinančiomis kalėdinėmis dovanomis nuo žmonos, kuri mirė praėjus kelioms dienoms po jų antrojo vaiko gimimo.

„Jaučiuosi taip, tarsi laukčiau, kada galėsiu atsikvėpti, pakilti į orą ir palengvinti naštą. Bet tai niekad nenutinka.

Ji amžinai bus mano ir mūsų visų širdyse. Jie visada žinos, kad jų nuostabi mama dėl jų atidavė viską“, – apie sunkumus, su kuriais susiduria po tragiškos žmonos mirties, pasakojo dr. Jaredas Nelsonas.

2022 m. gruodžio 12 d. Jaredas ir jo žmona dr. Caitlyn Wilson nuvyko į ligoninę, nes buvo suplanuotas jų sūnaus Gabrielio gimdymo skatinimas.

Tačiau kai Caitlyn nubėgo vandenys, Gabrielis pakeitė padėtį gimdoje ir užspaudė bambagyslę – Caitlyn buvo skubiai nugabenta į ligoninę, kur neatidėliojant buvo atliktas Cezario pjūvis.

Cezario pjūvio metu atliekant anesteziją į jos plaučius pateko skysčių, kuriuos ji įkvėpė ir dėl to jai buvo sunku kvėpuoti.

Po daugybės komplikacijų, patirtų gimdymo metu, praėjus devynioms dienoms, gruodžio 22 d., Caitlyn mirė, rašo mirror.co.uk.

Jaredo, gyvenančio Niujorke, gyvenimas apsivertė aukštyn kojomis: jis liko vienas su vos vienerių metukų Lincolnu ir naujagimiu Gabrieliu. Jis prisimena, kad prieš netikėtą Caitlyn mirtį gyvenimas klostėsi itin gerai.

„Turėjau svajonių darbą. Likus dviem mėnesiams iki jos mirties, su mažyliu surengėme pikniką ant žolės, valgėme braškes ir jautėmės taip, tarsi mums viskas šiame gyvenime pavyko.

Turėjome viską, ko kada nors norėjome, buvome užsiėmę ir sunkiai dirbome. Buvome ten, kur ir norėjome būti“, – atviravo jis.

Nenorėjo švęsti nė vienų švenčių

Po netekties Jaredas nenorėjo švęsti nė vienų švenčių, tarp jų ir Kalėdų, be mylimos žmonos. Tačiau žinojo, kad turi dėl jos stengtis: „Kalėdų rytą supratau, kad ji būtų norėjusi, jog berniukai turėtų šventes ir jaustų jos meilę.“

Prieš pat Kalėdas Jaredas po lova aptiko dėžę su supakuotomis dovanomis. Nors gaudavo kuklų rezidentės atlyginimą, Caitlyn slapta pardavinėjo savo drabužius, kad galėtų nupirkti dovanas.

Tarp jų – ginklų seifas Jaredui, striukė ir žieminiai batai, kuriuos galėtų avėti žiemą kasant sniegą. „Tai buvo labai jautri ir jaudinanti akimirka“, – sakė Jaredas.

 

Nors Kalėdos jam amžinai primins apie gyvenimo meilės netektį, Jaredas sako, kad nori tai paversti šeimos švente ir pagerbti Caitlyn atminimą.

„Gruodis mums bus sunkus mėnuo, bet taip pat svarbu prisiminti džiaugsmą, kuriuo dalijomės kartu. Blogiausia prielaida, kuria remiamės gyvenime, yra ta, kad sulauksime rytojaus – to gali ir nebūti“, – sakė jis „Fox News Digital“.

Šiemet 12 dienų iki Kalėdų šeima planuoja daryti atsitiktinius gerus darbus, kad pagerbtų Caitlyn, kuri turėjo „labai didelę ir visiems atvirą širdį“, atminimą.

Paprastai tikimės, kad, apsipirkdami vieno ar kito prekybos tinklo parduotuvėje, galime būti ramūs dėl ten parduodamų maisto produktų kokybės. Dėmesį jai ir maisto saugai viešai deklaruoja visi verslininkai. Tad, iš parduotuvės parsineštame maiste radus kirminų,…
Neabejingas britas išdaužė svetimo automobilio langą, kad nuo neišvengiamos mirties karštyje išgelbėtų nepažįstamą šunį – Jorkšyro terjerą. Mažą gyvūnėlį mašinoje paliko nerūpestingi šeimininkai, nepagalvoję apie tai, kad diena karšta, o buvimas salone sukels grėsmę šuns…
admin

Recent Posts

„Ekspresas“ traukiniu nuo Vilniaus iki pajūrio – per 6 val. ir 40 min.

„Lietuvos geležinkeliai“ jau aštuntą sezoną planuoja vykdyti jungtines savaitgalio keliones į šalies pajūrio kurortus. Šiemet…

3 hours ago

Alytaus parke užfiksuota smurto egzekucija: būrys merginų užsipuolė paauglį

Alytuje jaunuolių būrys smurtavo prieš paauglį. Apie tai praneša radijo stotis „FM99“.     „FM99“…

3 hours ago

Plinta žadą atimanti nuotrauka iš Lazdijų rajono: parodė visiems

Šiomis naktimis danguje pasirodė įspūdinga Šiaurės pašvaistė, arba aurora. Praėjusią (sekmadienio) naktį geomagnetinė audra vis…

3 hours ago

Atskleidė, kam reikalingi 3 stalčiai skalbimo mašinoje: tą žino ne visi

Nepaisant to, kad skalbimas yra vienas iš dažniausiai atliekamų namų ruošos darbų, pasirodo, ne visi…

4 months ago

Geriau vengti tokio radinio! Kodėl negalima pakelti pinigų nuo žemės

Visi žino, kad gatvėje kelti pinigų negalima. Dėl jų gali kilti didelių problemų, nes jie…

8 months ago

Visą gyvenimą avokadus rinkotės neteisingai: tereikia žinoti 1 gudrybę

Ne vieną kartą grįžę namo ir prapjovę ką tik nusipirktą avokadą skaudžiai nusivylėte? O galbūt…

1 year ago